Hoppa till huvudinnehåll

Sätt upp, anpassa och planera menyer baserat på recept med menyplanering

  • Planering av menyer, med flexibla intervaller
  • Översikt över råvaruanvändning och kostnad
  • API för integration i tredjepartslösningar som storskärmar eller appar
  • Särskilt lämpligt för personalrestauranger
menyplanlegging-tillegg
foto personer kjøper mat i kantine

Vi arbetar systematiskt med recept, och det är viktigt för oss när vi sätter ihop ett recept att det inte bara sätts ihop, utan att det har både rätt näringsinnehåll och så lågt klimatavtryck som möjligt. Det är också viktigt för oss att visa klimatavtrycket på menyerna, så att vi kan informera gästerna och inte minst våra egna anställda om detta och öka deras medvetenhet.

Marianne Hayes Antonsen

Hållbarhetsutvecklare på Coor Norge

Aktuella artiklar

Foto. Kock som dekorerar en tallrik med mat.

Menybank - funktioner som förenklar vardagen i storköket

foto personer i møterom

Många företag tror felaktigt att taxonomin inte gäller dem

En kvinna serverar mat. Foto.

CO2-beräkning i Millum Procurement

Kvinnlig kock och servitris tittar på ipad och använder kalkylator. Foto

6 funktioner som gör inköpen till storhushåll enklare och billigare

Flera moduler och funktioner

C02-kalkulator rund

CO2-kalkylator

Matsvinn rund

Matsvinn

Rapporter, faktura, fritekst, analytics rund

Rapporter, faktura, fritextbeställning og insikt

Bestilling rund

Beställning

Alla moduler och funktioner