Hoppa till huvudinnehåll

Det här är Millum

Millum är Nordens största inköpssystem för hotell, restauranger och storhushållning. Varje år omsätts mer än 10 miljarder NOK genom det system vi har utvecklat. Med mer än 16 000 användare dagligen förbättras vi ständigt, tack vare ett nära samarbete med dem alla.

 

Det är därför vi säger: En god affär satt i system!

 

Vi kan hotell och restaurang

Ända sedan vi startade 2002 har vi enbart arbetat med att leverera och optimera inköpslösningar som ska underlätta jobbet för leverantörer och köpare inom hotell, restauranger och matsalar.

Verkställande direktör Bjørn Anskau och konsult Simen Ruberg står framför ett lyckohjul. Foto

Ett inköpssystem utvecklad tillsammans med och för kunderna

Redan från början har vi varit måna om att möta branschens behov. Det betyder både de som köper, men också de som levererar och säljer. Därför har vi arbetat nära kunderna för att hela tiden utveckla funktionalitet och systemet, ett arbete som pågår än i dag och kommer aldrig att ta slut.

 

Ett komplett inköpssystem

Millum grundades 2002 av Bjørn Anskau, Knut Øksby och Roberto Padin. Tanken var att skapa ett system där hotell, restauranger och storhushållning kunde köpa allt de behövde från sina utvalda leverantörer. Idag är Millum Norges största inköpssystem och används av restauranger över hela Norge, i Sverige och i Danmark.

 

Neutral

Vi är en nøytral länk. Vår dröm är att säkerställa en inköpslösning som är säker och effektiv för både de som ska handla och de som säljer. Vi är en marknadsplats för storhushållsindustrin vilket är tydligt och enkelt.

 

Norskt och nära

Norge är ett avlångt land med höga berg och djupa dalar. Små städer och större städer. På alla dessa platser finns mat- och dryckestillverkare, restauranger, hotell eller storhushållning. Om vi ​​lyckas skapa en inköpsslösning som tillgodoser alla dessas behov, krav och rutiner är vi övertygade om att vi kan göra det var som helst.

 • Millum

  är Norges första - och största - inköpssystem speciellt anpassad för stora hushåll

 • Millum

  har utvecklats i samarbete med våra kunder sedan starten 2002

 • Millum

  är norska, men även etablerade i Sverige och Danmark

 • Millum

  äger och har utvecklat Matinfo, samt samarbetar med Factlines

 • Millum

  är en neutral marknadsplats mellan köpare och leverantörer

 • Millum

  är en länk mellan mer än 90 små och stora kunder på inköpssidan, och över 2.500 leverantörer, grossister och tillverkare


Följ oss!

Vi ska:

leverera suveräna kundupplevelser som ger hållbara konkurrensfördelar, effektiv differentiering och positionering för våra kunder.

 

Vision:

Mitt i varje god handels- och informationsupplevelse.

 

Vårt uppdrag

Ett neutralt värdenätverk som underlättar handel och information.

Positionering:

En proaktiv samarbetspartner med ett brett spektrum av digitala lösningar anpassat efter marknadens behov.

 

Vår hållbarhet:

Våra kunder måste kunna nå sina hållbarhetsmål genom att göra medvetnaval genom att använda vår teknik.

 

Värderingar:

Proaktiv – Pålitlig – Kunskapsrik

20 år av nöjda köpare och leverantörer

Den 1 december 2002 påbörjades resan mot det som idag är Nordens största inköpssystem för hotell och restauranger. Vägen framåt? Nordens, kanske Europas, största – vem vet? Vi siktar på minst 20 år till!