Millum

Hoppa till huvudinnehåll

Innehåll

Vem är Millum?

 

Millum är ett teknologi-företag som utvecklar och erbjuder e-handelslösningar för alla aktörer i värdekedjan. Vi levererar allt från webbaserade inköpslösningar för de stora inköpskedjorna, till e-handelslösningar för den enskilda leverantören, samt många olika tjänster som binder ihop det hela.

 

Vi tror att vi med vårt branschfokus kan skapa bättre lösningar för våra kunder eftersom vi förstår deras affärsbehov. Med den utgångspunkten har vi också lyckats etablera oss som en ledande aktör inom storhushållsbranschen i Sverige, Norge och Danmark. Vår roll som facilitator säkerställer en bra affär – varje gång.

 

Fokus för vår vidareutveckling ligger på nya branscher och nya tjänster. Våra samarbetspartnere validoo.se och dabas.se i Sverige, samt dotterbolag matinfo.no för Norge, är exempel på detta. Dessa är fristående livsmedelsdatabaser som ger information från alla livsmedels- och dryckesproducenter till den som önskar. Även till Millum.

 

I dag handlas det för ca. 9 miljarder norska kronor genom Millums lösningar, och vi fortsätter att växa i Norden. I Sverige och Norge har vi tillsammans med ledande branschaktörer etablerat egna försäljningsagenter inom storhushåll: Icio AB i Sverige och Horecamarket AS i Norge.

Millumansatte
aksesspunkt

Vad är Millums mål?

Vårt mål är att leverera suveräna kundupplevelser som ger hållbara konkurrensfördelar, effektiv differentiering och positionering för våra kunder.

 

Vision:

Mitt i varje god handels- och informationsupplevelse.

 

Positionering:

En proaktiv samarbetspartner med ett brett spektrum av digitala lösningar anpassade för dagens och morgondagens krav på marknaden.

 

Affärsidé:

Vi utvecklar hållbara branschorienterade digitala lösningar som effektiviserar processer, förenklar informationsflöden och ökar handeln genom våra lösningar – med utgångspunkt i det upplevda kundvärdet.

 

Värderingar:

Proaktiv – Pålitlig – Kunskapsrik

Vad gör Millum med CSR?

Millum utvecklar digitala lösningar som hjälper alla våra kunder att driva en hållbar handel. Vi deltar aktivt på olika arenor inom samhällsansvar och hållbarhet, och arbetar fortlöpande med att utveckla vår teknik i takt med marknadens krav.

Bilde av tre formet som jordkloden. Baerekraft