Hoppa till huvudinnehåll

Så här kommer du igång med Millum

Illustration i form av ett pussel som visar att Millum är länken mellan Ekonomisystem, POS-system, Fakturaflödeslösningar och Ordersystem.

Ett inköpssystem anpassat efter dina system

Ett inköpssystem måste fungera tillsammans med andra system i verksamheten och måste kunna användas av många. Millum Procurement kan integreras med system för ekonomi, ekonomi och kassa/lager. Vi har erfarenheten och expertis för att göra den här integrationen, och vi kommer inte att släppa den förrän allt är igång.

Detsamma gäller även utbildning i användningen av systemet. Vi ger kurser i både vardagsbruk och i att utnyttja de möjligheter produkten ger.


Att introducera ett nytt system kan kännas överväldigande. Om du vill börja smått, gör det. Kanske är det värt att bara testa själva inköpsmodulen för ett litet antal användare mot några utvalda leverantörer?

Nordic Sales, Ann-Karin Istad

Hitta den bästa inköpslösningen för ditt företag

Millum Procurement är anpassat till både stora och små aktörer, antingen enskilt eller genom en inköpsorganisation. Alla företag har sina behov och vi anpassar oss efter deras önskemål.

 

Prata med oss ​​om vad som är den bästa lösningen för just ditt företag. Fyll i formuläret via knappen nedan, eller kontakta Ann-Karin på tel. +4799307407 eller mejla.

Som medlem i dessa inköpsorganisationer får du Millum Procurement:

nores-nyrest.png

 

Nores är en medlemsägd inköpsorganisation för hotell och restauranger i Norge och Sverige. De har en köpvolym på 2,7 miljarder och cirka 1 000 medlemmar som all vinst går tillbaka till då Nores är en ideell organisation. Medlemmarna är väletablerade och profilerade aktörer, både enskilda företag och kedjor.

 

Hos Nores heter Millums inköpslösning Buy at Nores.

 

 

 

 

 

nho-liten.png

 

Norges största inköpsorganisation för boende, catering och reseföretag med 2 200 medlemmar. Som medlem i NHO/NHO Reiseliv är det gratis att gå med. Inköpskedjan ägs av medlemmarna och vinsten går tillbaka till dem genom ett bonussystem.

 

Hos NHO heter Millums inköpslösning Horecainköp.

 

 

 

 

 

 

Gress21.jpg

 

 

 

 

GRESS Gruppen ägs av Scandic Hotels, Compass Group Norge och Radisson Hotel Group. Deras vision är att vara den mest attraktiva inköpsorganisationen för leverantörer, ägare och medlemmar. De ska bidra till ökad lönsamhet för ägare och medlemmar genom att upprätta gemensamma ramavtal med leverantörer.

 

Hos GRESS heter Millums inköpslösning Gressnett.