Hoppa till huvudinnehåll

Lediga jobb

 

Full stack utvecklare

Millum växer och söker därför 2 fullstackutvecklare som vill ta del av resan vidare. Genom lösningsbeskrivningar, design och specifikationer från våra produktteam kommer du att bidra till vidareutvecklingen av våra produkter och tjänster. Som full-stack-utvecklare kommer du att arbeta i team med erfarna utvecklare och andra på vår utvecklingsavdelning, såsom UX-resurser och konsulter.

Junior frontend-utvecklare

Millum behöver en nyfiken och hårt arbetande frontend-utvecklare för att hjälpa till att utveckla en enastående kundupplevelse! Vi erbjuder en lärorik och utvecklande miljö, där rätt person för jobbet kan växa som utvecklare. För oss på Millum är det viktigt att du trivs med ditt jobb och att ingen dag är den andra lik. Här samarbetar vi över avdelningarna i gemensamma projekt, där målet är att leverera ett inköpssystem som täcker alla behov inom Horeca branschen.

Öppen ansökan

Är du student, nyutexaminerad eller bara nyfiken på något nytt, inom utveckling eller interaktionsdesign? Vi letar alltid efter fler bra människor, både med och utan lång erfarenhet. Vi erbjuder skriv- och traineetjänster utöver ordinarie anställning.

I Millum får du ta del av projekt från A till Ö, och ha stort inflytande. Hos oss står både ansvar och egen kompetensutveckling i fokus. Vill du dessutom ha en flexibel vardag, där du är omgiven av trevliga kollegor, är chansen stor att detta är rätt plats för dig.

Det är önskvärt att du behärskar ett skandinaviskt språk väl, samt att du har möjlighet att vara fysiskt närvarande på vårt kontor på Fornebu, några dagar i veckan.

Skicka en öppen ansökan till oss och berätta lite om dig själv, gärna med CV! kontakt@millum.no