Millum

Hoppa till huvudinnehåll

Innehåll

Låt oss bjuda på frukost

och berätta mer om hur du kan få fördelar av att använda Millum!

Boka ett möte

Bli en mer effektiv leverantör

Millums huvudprodukt för leverantörerna är Millum Commerce. Detta är en nätbaserad leverantörsportal som samlar alla dina varor och kataloger på ett ställe. Det ger dig en kontaktpunkt för handel med många av dina kunder och deras inköpssystem. Dessutom kan du som leverantör koppla på Millum Trade som är din egen skräddarsydda webbutik för alla andra kunder.

 

Därmed kan Millum Commerce fungera som din enda kontaktpunkt för handel med alla dina kunder. Om du vill!

 

Varför ska du vara en del av Millums marknadsplats?

transaksjonssted3

Ha en kontaktpunkt med många köpare

tilstede2

Var närvarande där dina kunder är

avtaler3

Få bättre kontroll på alla dina avtal

handshake3

Öka avtalslojaliteten

Använd Millum Commerce som kontaktpunkt med dina kunder

 

Millum Commerce är den enda kontaktpunkt du behöver för att automatiskt ta emot beställningar från dina kunder, men plattformen kan användas till mycket mer än så. Där kan du enkelt skapa försäljningsrapporter eller uppdatera din varukatalog med miljömärkning eller bilder. Eller så kanske du bara vill få en överblick över hur många potentiella kunder som finns på andra sidan av denna tekniska plattform?

 

Kanske vill du ha en backup-portal för beställningar som underlättar utskick av orderbekräftelser, packsedlar och elektroniska fakturor till dina kunder. Oavsett behov har vi utvecklat Millum Commerce så att det ska vara ditt bästa verktyg när du betjänar dina kunder.

”Att ha alla sina leverantörer samlade på ett och samma ställe, med uppdaterade produkter och priser, tillsammans med möjligheten att enkelt kunna göra varuinventeringar genom portalen – det är helt kritiskt för oss.”

Pål Semb-Johansson

VD - Nores 

Millum Trade – din egen webbutik

 

Har du som leverantör anslutit dig till Millums lösningar, har du redan gjort en stor del av jobbet. Eftersom din katalog redan finns där är det enkelt att skapa en handelsportal för hela kundportföljen, även för de kunder som inte har en egen inköpsportal.

Ingående eller utgående faktura?

Här finns värdefulla möjligheter, antingen i form av kostnadsreduktion eller i form av bättre översikt och kontroll. Vi hjälper dig med allt.

 

Vare sig fakturan är ingående eller utgående, konverteras från eller till ett annat filformat, t.ex. PEPPOL BIS, levereras via nätverket PEPPOL eller direkt till din affärspartner, skickas på papper eller skannas – vi har tjänsterna som möjliggör ett effektivt fakturaflöde.

møtebilde
Matinfo

Ge dina kunder all information de behöver – samlad på ett enda ställe

Matallergi och matintolerans är vanligt i Sverige, och både myndigheter och inte minst gäster ställer krav på bra och korrekt information om vad varorna innehåller. Därför har Millum ett samarbete med validoo.se och dabas.se i Sverige, och har utvecklat matinfo.no for Norge, där du som leverantör kan lägga in all information du vill om dina produkter, bland annat ingredienser, näringsinnehåll och allergener.

Ta ansvar för din värdekedja

Flera av Millums kunder använder redan Factlines i arbetet med att säkra sina leverantörskedjor. Genom vårt samarbete med Factlines ges de leverantörer som finns representerade i vår handelsportal, Millum Commerce, en unik möjlighet att dokumentera och visa sitt samhällsansvar gentemot inköparna. Leverantörerna visar att de har en metod att ställa krav på och följa upp i sina dynamiska, ofta globala, försörjningskedjor.

samfunnsansvar
shutterstock_232321981

Använd informationen bakom siffrorna

Det passerar stora mängder data genom våra portaler – data som du kan använda vid planering, strategi- och utvecklingsarbete. Vi kan hjälpa dig att hitta nya kunder och segment.

Så kommer du igång som leverantör

Handshake

Skriv avtal med dina kunder

Hengelas

Få tillgång till Millum Commerce

Produkter

Lägg upp dina produkter

Millumlaptop

Sätt igång och sälj!

Millumansatte

Fråga oss om råd i dag!

Millum har lång erfarenhet av att utveckla och implementera e-handelslösningar åt både försäljare och inköpare. Detta, kombinerat med bred branschkunskap, gör oss till en bra samarbetspartner för dig.